Sox2Sox

Sox2Sox

Sox2Sox maakt alle sokken in The New Farm aan de televisiestraat. Daar zitten ze tussen allemaal circulaire ondernemers helemaal op hun plek. Van sportsokken tot hippe sokken, van werksokken tot sokken met eigen ontwerp: ze leveren topkwaliteit van Nederlandse bodem aan de hele wereld. En dat doen ze zo duurzaam als het maar kan.

Hoe werken ze

Je levert een design en je wensen aan. En zij verwerken dit voor de machine. Je krijgt eerst een proefexemplaar. En ben je tevreden? Dan gaan ze in Den Haag produceren.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij Sox2Sox werken ze zo duurzaam als mogelijk. Ze letten op alle materialen die het bedrijf inkomen, maar ook verlaten. Zo zorgen ze ervoor dat de plastic rollen waar het garen op wordt geleverd weer worden hergebruikt. En gebruiken ze het liefst duurzame garen.

Van sokken weer sokken maken

Zo hebben ze een techniek ontwikkeld dat ze van jouw sokken weer nieuwe sokken kunnen maken. Van de oude sokken maken ze nieuwe garen. En daar maken ze weer nieuwe sokken van. En hoe komen ze aan die sokken? Bijvoorbeeld van de sportverenigingen en bedrijven waar ze nieuwe sokken aan leveren. En natuurlijk via de Spullenbak!

Bij Sox2Sox maken ze:
Sokken
Sox2Sox vind je hier:
The New Farm - Televisiestraat Den Haag