Is je Spullenbak vol? Maak hier een afspraak. We komen jouw volle Spullenbak ophalen en je krijgt direct een lege terug. 

We leveren jouw Spullenbak in het dagdeel van jouw keuze. Op de dag zelf krijg je een SMS met het tijdvak waarbinnen jouw Spullenbak op je stoep staat.

Let op!

We komen jouw Spullenbak omruilen op werkdagen

We hebben drie dagen nodig om duurzaam te plannen. 

Kies daarom een datum minstens drie dagen vanaf vandaag.

Wat doen we met uw gegevens

Met het invullen van dit formulier geeft u Spullenbak toestemming om uw gegevens te bewaren voor het project. We gebruiken uw persoonlijke gegevens (naam, adres, mailadres en telefoonnummer) alleen voor het project Spullenbak. We gebruiken uw gegevens gebruiken om de Spullenbak bij u te leveren, te wisselen of op te halen en eventueel contact daarover met u op te nemen. Uw gegevens worden ook gebruikt om u een nieuwsbrief te sturen. Als u daar geen prijs op stelt kunt u zich daar ook voor afmelden. Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor rapportage doeleinden. Wel gebruiken we data in algemene zin – zonder specifieke persoonsgegevens – over het aanvragen, wisselen en inleveren voor gemeentelijke rapportages. Zo kunnen we de werking en het effect van de Spullenbak monitoren en evalueren.