Voor onze nieuwe maker Sox2Sox gaan we sokken inzamelen. Want zij maken van jouw oude sokken weer nieuwe!

 Sox2Sox maakt alle sokken in The New Farm aan de televisiestraat. Daar zitten ze tussen allemaal circulaire ondernemers helemaal op hun plek. Van sportsokken tot hippe sokken, van werksokken tot sokken met eigen ontwerp: ze leveren topkwaliteit van Nederlandse bodem aan de hele wereld. En dat doen ze zo duurzaam als het maar kan.

Hoe werken ze

Je levert een design en je wensen aan. En zij verwerken dit voor de machine. Je krijgt eerst een proefexemplaar. En ben je tevreden? Dan gaan ze in Den Haag produceren.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij Sox2Sox werken ze zo duurzaam als mogelijk. Ze letten op alle materialen die het bedrijf inkomen, maar ook verlaten. Zo zorgen ze ervoor dat de plastic rollen waar het garen op wordt geleverd weer worden hergebruikt. En gebruiken ze het liefst duurzame garen.

Van sokken weer sokken maken

Zo hebben ze een techniek ontwikkeld dat ze van jouw sokken weer nieuwe sokken kunnen maken. Van de oude sokken maken ze nieuwe garen. En daar maken ze weer nieuwe sokken van. En hoe komen ze aan die sokken? Bijvoorbeeld van de sportverenigingen en bedrijven waar ze nieuwe sokken aan leveren. En nu ook via de Spullenbak!

Ook een Spullenbak?
Maak snel en eenvoudig een afspraak! We komen de Spullenbak brengen en halen wanneer het jou uit komt. En zorgen ervoor dat jouw spullen bij de makers terecht komen. Weten wat met de Spullenbak wordt ingezameld? Bekijk de lijst!

 Gooi je spullen niet in de prullenbak, maar in de Spullenbak!